The Hypothalamically Hating Insulation - Country Honk

Gott på morgonen

Kaffe på morgonen kan verkligen vara så underbart gott! Jag tycker att första koppen på morgonen är den bästa, det är så härligt att vakna upp och sätta på en god koppa kaffe. Det mysiga är också vilken kopp man har, man måste ha mysiga kaffemuggar så att det verkligen känns mysigt att dricka kaffet.

Det finns det många av

Ja det finns verkligen många olika sorters kaffemuggar och det är ju härligt för alla har ju sin favorit som man tycker om att använda för att dricka sin kopp.
Ja det är ju härligt att det är så att man tycker om olika saker och det finns så många olika varianter och det är härligt. 
Jag vill gärna att kopparna ska vara ganska stora och runda och med en lite tunnare kant det är det godaste.Men min man har en helt annan favorit som jag inte tycker om. Så det är verkligen olika hur man vill ha det.
Men bara man får en god kopp kaffe så brukar dagen ta sig bra. Det gäller att få en bra start så att man kan köra på.
Men sen är det väldigt gott med te också, gjorde uppehålla ed kaffe några månader och drack då te mera och det är ju också väldigt gott men sen så började jag med kaffe igen för det är ju ändå så gott.
Sen finns det dom som föredrar att ta en kopp varm choklad och det är ju också något som kan vara väldigt gott om man är sugen på det. Det är för mig fjällen i backen, det är så mysigt att ta en varm kopp choklad när man fikar när man håller på att åka skidor eller snowboard. Ja det är barn minnen för mig. Så allt har sin tid och plats och det är härligt att det finns olika.